fbpx

Botox

Om behandlingen

Er du træt af synlige rynker? Så kan en Botox-behandling være løsningen for dig. Rynkebehandlingen er velegnet til at reducere rynker forårsaget af muskelkontraktioner. Behandlingen får musklerne til at slappe en smule mere af, hvilket får rynkerne til at forsvinde.

 

Er du især generet af en markant bekymringsrynke mellem øjnene, panderynker eller smilerynker omkring øjnene? Så kan en Botox-behandling være den oplagte løsning. Disse er typiske områder, som mange vælger at få behandlet, men rynkebehandlingen kan også bruges til andre formål.

Behandlingen er for dem, der ønsker følgende resultater:

Botox-behandlingen fungerer ved at hæmme nerveimpulserne til den behandlede muskel, så muskelaktiviteten dæmpes, hvilket giver huden ro til at reparere skader forårsaget af gentagen foldning. Behandlingen afslapper musklen, så den ikke trækker sig sammen. På denne måde bliver den overliggende hud glat og uden rynker, mens de ubehandlede muskelfibre stadig fungerer normalt og betyder, at vi stadig kan bevare mimik og naturlighed.

Effekten begynder at træde i kraft efter nogle dage og når typisk fuld styrke efter cirka 14 dage. Effekten aftager gradvist efter 3-4 måneder.

Når musklerne er afslappede, opnår du, at det behandlede område ser mere jævnt og glat ud.

UNDERSØGELSE:

Gratis forundersøgelse af læge.

BETÆNKNINGSTID:

48 timers betænkningstid, før behandlingen kan udføres.

BEHANDLING:

Den ønskede behandling udføres.

KONTROL:

Evt. opfølgning og kontrol efter 14 dage.

PANDE

Rynker i panden opstår ofte hurtigt på grund af hyppig brug af pandemusklerne, når vi fx ser overrasket ud. Panden, i kombination med bekymringsrynken og smilerynker, er blandt de mest populære botox områder til kosmetisk behandling. 

GLABELLA / BEKYMRINGSRYNKE

Bekymringsrynken, også kendt som “11 tallet”, har tendens til at blive permanent ret hurtigt, da det er et område som vi bruger hyppigt. Musklen i dette område er med til at trække brynene ned. Ved behandling af området kan man åbne mere op for øjenområdet og heraf opnå et friskere udseende. 


SMILERYNKER / KRAGETÆER

Smilerynker kan være charmerende og udtryk for glæde. Dog kan rynkerne også blive så dybe at det kan være generende, når de strækker sig langt ud på kinderne. Ved at behandle smilerynker med botox, kan disse linjer reduceres samtidig med at øjet åbnes mere op. 

BRYNLØFT

I takt med aldring oplever mange, at brynene mister deres løft, hvilket kan få øjnene til at virke trætte. Ved at anvende botox ved brynene, kan man opnå et mere opfrisket udseende. Brynløft kan behandles selvstændigt, men anvendes ofte i kombination med botox-behandlinger i panden.

BUNNY LINES

Bunnylines refererer til de fine, små rynker, der fremkommer på siden af næsen ved enten at rynke næsen eller smile. Disse rynker kan effektivt reduceres  ved hjælp af botox-behandling.

LIPFLIP

Ved at injicere nogle få stik i overlæben kan dette bidrage til at løfte læbemusklen en smule. Dette resulterer i, at overlæben løftes, og ens naturlige volumen bliver dermed mere fremtrædende. Selvom teknikken kan anvendes selvstændigt, anbefaler vi ofte lipflip med botox til vores kunder, som ønsker en læbeforstørrende behandling med filler. Lipflip-behandlingen har også den fordel, at den kan reducere forekomsten af rygerynker, der opstår på overlæben.

NEDADGÅENDE MUNDVIGE

Botox-behandling i mundvigene kan effektivt afhjælpe nedadgående mundvige ved at inaktivere den muskel, der trækker ned. Dette resulterer i et mere glædeligt og smilende udseende. Asymmetri omkring munden, kan også korrigeres med denne behandling, hvilket fremmer mere symmetri og harmoni.

GUMMYSMILE

Mange oplever frustration over deres tandkødssmil, idet de føler, at opmærksomheden ved smil eller latter rettes mod tandkødet. Ved at anvende en smule botox i musklen, der løfter overlæben, kan overlæben slappe mere af og dække for tandkødet. Dette muliggør smil og latter uden at afsløre for meget tandkød, samtidig med at overlæben fremstår en anelse større.

MASSETER

På vores klinik tilbyder vi botox-behandlinger i kæbemusklen også kaldet Masseter. Botox i kæben har til formål at skabe en V-form og et mere smalt og feminint look hos kvinder.  Kæbemusklen er typisk en stor og kraftig muskel, og du kan derfor forvente at det tager ca. 3 måneder, før den synlige effekt af V-shape indtræder.

PLATYSMA

Ved hjælp af botox i halsmusklen, opnår vi reduktion af rynker i halsen og de markante “neck bands.” 

Dette vil have en opstrammende og udglattende effekt på halsen. Når platysmamusklen er aktiv, kan det udvikle og forværre “hamsterposer” i hageområdet. Ved at reducere aktiviteten af platysma, forebygges dette.  Behandlingen af platysma har heraf foryngende effekt af det nedre ansigt og halsområdet, ved at reducere halsbåndenes aktivitet. For optimal foryngende effekt kan botox i halsområdet kombineres med Skinbooster.