fbpx

Kemisk Peeling

Om behandlingen

Hos ReNEW er vi uddannede og specialiserede i kemisk peeling med Neostratas produkter med en pH-værdi under 3. Peels med så lav en PH-værdi, må kun anvendes af læger og sygeplejersker, som er registreret til behandlingen.

 

De positive effekter af regelmæssig peeling er veldokumenterede, og det unikke ved Neostratas peeling er, at behandlingen og produkterne kan tilpasses, så du får en behandling, der imødekommer dine helt personlige hudplejebehov. De primære syrer Neostratas produkter anvender, er Glykolsyre og Retinol.

 

Behandlingen er smertefri og har ingen nedetid. Du forlader derfor klinikken med smuk hud, der har fået en dejlig glød og glattere overflade. Behandlingen kan derfor i princippet udføres i løbet af frokostpausen.

Behandlingen er for dem, der ønsker følgende resultater:

Den påførte peel trænger ind og eksfolierer de overfladiske hudlag, hvilket resulterer i en ny, forbedret overflade og glattere hudstruktur. Den trænger tilmed dybere ned i basalcellelaget, hvor de nye hudceller produceres og genopbygger cellerne, samt de skader der er opstået, så de nye epidermale celler, der produceres og lægger sig på overfladen af huden, forbedres. Så du får et celleboost hele vejen gennem huden. 

Uanset om det er rynker og linjer, tør og skællende hud eller øget pigment, vil den kemiske peel få balance i cellerne, forbedre deres processer i huden og give en smukkere og glattere overflade, samt forbedret hudkvalitet. 

Behandlingen indledes med en grundig afrens af området. Herefter påføres det valgte peeling produkt jævnt på huden. Produktet vil forblive på huden i en kort periode, hvor hudreaktion observeres omhyggeligt. Der vil ikke være smerte forbundet med behandlingen. Eksponeringstiden på huden styres nøje afhængigt af din tolerance og hudens reaktion. Den maksimale eksponeringstid vil dog ikke overstige 7 minutter. Ved AHA-syre vil disse neutraliseres med en spray, som stopper syrens aktivitet i huden. Herefter vil der blive påsmurt lindrende og plejende produkter.

Uanset om det er rynker og linjer, tør og skællende hud eller øget pigment, vil den kemiske peel få balance i cellerne, forbedre deres processer i huden og give en smukkere og glattere overflade, samt forbedret hudkvalitet. 

Antallet af behandlinger med kemisk peeling, du har brug for, afhænger af dit specifikke hudproblem og det ønskede niveau af forbedring. Generelt anbefales det at gennemgå en serie behandlinger for, at opnå de bedste resultater. De fleste klienter oplever forbedring efter den første behandling, men den optimale effekt opnås normalt efter 3-6 behandlinger, med en pause på 4-6 uger mellem hver behandling. 

Det er vigtigt at have realistiske forventninger og forstå, at resultaterne er gradvise og bliver mere synlige over tid, da hudens egne processer gradvist forbedres. Vi vil rådgive dig om antallet af behandlinger, du har brug for, og anbefale brugen af Neostratas produkter derhjemme for at forlænge og vedligeholde dit resultat.

Før behandlingen kan påbegyndes skal du have en lovpligtig konsultation. Her gennemgår vi allergier, sygdomshistorik og medicin for at tilsikre, at du er kandidat til behandlingen, så risici for komplikationer minimeres og dine resultater tilsikres.

Forud for den første kemiske peeling vil man udføre en grundig hudanalyse og vurdering for at tilpasse behandlingen til de individuelle behov.

 

Behandlingen tilbydes ikke ved tegn på infektioner i området såsom herpesudbrud eller vorter og samtidig være uden åbne sår. Du bedes fremmøde uden make-up og selvbruner i det ønskede område. Det er desuden vigtigt at huden ikke er stærkt solpigmenteret.

 

– Allergier over for ingredienserne i peeling-produkterne.

– Graviditet eller amning.

– Aktiv infektion eller åbne sår på huden i behandlingsområdet.

– Visse hudsygdomme samt hudkræft i behandlingsområdet.

– Solpigmenteret hud eller nylig solariebrug indenfor 4 uger.

– Behandling med isotretinoin eller lignende medicin.

– Kendt tendens til keloid ar.