fbpx

Skin Booster

Om behandlingen

Skinbooster er en innovativ injektionsbehandling, som efterhånden bliver mere og mere populær, da den skaber naturlige resultater. En Skinbooster kan ikke skulpturere og definere former i ansigtet. 

 

Den går ind og forbedrer hudens kvalitet og glød, øger fugtniveauet, samt booster hudens egne naturlige processer ved at, tilføre huden fugt i form af hyaluronsyre. 

 

Den kan også anvendes til at udglatte hudens linjer og minimere rynker samt ar. Hos ReNEW anvender vi forskellige skinboostere, så vi kan skræddersy behandlingen til kundens hud og ønsker.

VISCODERM SKINKO É

Skinko é er et hyaluronsyreprodukt, der indeholder mere end 50 funktionelle ingredienser, herunder ikke-krydsbundet hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Hyaluronsyre binder fugten i huden, aminosyrerne styrker cellevæggene i huden og vitaminer og mineraler booster cellernes processer. Tilsammen udgør disse ingredienser en helt unik sammensætning for at sund og smuk hud.

 

Behandlingen regenerere huden indefra og forbedrer hudens struktur, hudtonen og elasticitet. Det helt unikke ved Skinkó é er, at produktet kan anvendes i øjenomgivelserne til reduktion af mørke rander, slap hud og linjer i dette område. Men kan derudover med fordel også anvendes i ansigtet, på halsen, hænder og décolleté. 

Skinkó É kræver et forløb á 3 – 5 behandlinger med 2 ugers interval – med kun 1 vedligeholdende behandling hver 6 – 8. måned

 

 

HYDROBOOSTER

Viscoderm® Hydrobooster repræsenterer en stabiliseret hyaluronsyre, der målrettet reducerer ældningstegn i huden ved at udglatte linjer, tilføre dyb hydrering og reducere dybe ar. Produktet benytter avanceret teknologi, hvilket muliggør anvendelse af forskellige behandlingsteknikker med diverse resultater:

 

1. Dyb hydrering: Forbedrer hudens elasticitet, glød, jævnhed og udstråling.

2. Produktets unikke “stræk-effekt” bidrager til udjævning af fine linjer og overfladiske rynker.

3. Positiv effekt på acne-ar: Underliggende væv frigøres, arrets fordybning “løftes,” og der sker reparation af hudens fibrose.

 

Viscoderm® Hydrobooster består af ren, stabiliseret hyaluronsyre, der igangsætter en biologisk proces, hvilket resulterer i en yderst effektiv virkning. Produktet har en lav gel-fasthed og viskositet samt høj formbarhed, hvilket sikrer optimal vævsintegration og anvendelse i forskellige hudlag.

 

Viscoderm® Hydrobooster viser særlig effektivitet i behandlingen af dynamiske rynker i ansigtet, herunder omkring munden, øjnene og panden. Behandlingen kan med fordel kombineres med Profhilo®. Vi anbefaler et forløb á 2 gange med 2 måneders interval og herefter 1-2 vedligeholdende behandlinger om året.

 

 

PROFHILO

Profhilo er ikke-stabiliseret hyaluronsyre, som er udviklet med den unikke patenterede NAHYCO-teknologi. Med en af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet, samt den innovative injektionsteknik der gør, at produktet er selvnivellerende og søger ud i vævet for, at udjævne områder med løs og kreppet hud, er profhilo en helt unik behandling i en klasse for sig selv. Profhilo er et bioremodellerende produkt, som betyder, at Profhilo har foryngende effekt på alle celletyperne.

 

En lignende effekt kan ses ved stamcellebehandling. Den høje koncentration af hyaluronsyre i Profhilo-geléen forbedrer og booster hudens kollagen, regenererer tabt fedtvæv og binder fugt. Ved denne behandling boostes hudens egne naturlige processer, som er dalet i takt med aldring. 

 

Vi anbefaler, at man får 2-3 behandlinger med 4 ugers interval for et optimalt resultat. For at holde resultatet ved lige bør der foretages 1 opfølgende behandling efter cirka 1 år.

 

 

EJAL40

Ejal40 er en injektionsbehandling som er bio-stimulerende og bio-remodellerende behandling, og har et højt indhold af hyaluronsyre. Behandlinger med Ejal40 forbedrer kvaliteten og tætheden af huden ved at stimulere fibroblaster og dannelsen af kollagen og elastin. 

 

Ejal40 er med til at genoprette hudens naturlige hyaluronsyreindhold ved at modvirke nedbrydningsprocessen. Behandlingen bruges til at reducere rynker, forbedre elasticiteten og give mere glød til huden. 

 

Behandlingerne med Ejal40 bør udføres som en kur á 3 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum og vedligeholdelsesbehandling ca. hver 6. måned.