fbpx

Skin Pen

Om behandlingen

I klinikken tilbyder vi SkinPen behandling, som er en effektiv metode til at reducere fine linjer, rynker og akne ar. SkinPen er en microneedlebehandling, der stimulerer kroppens naturlige helingsproces og produktionen af kollagen og elastin i huden. SkinPen kan bruges på alle hudtyper og behandler en lang række hudproblemer, herunder rynker, fine linjer, akne ar og ujævn hudstruktur.

SkinPen er en avanceret og patenteret microneedlebehandling, der fungerer ved at skabe mikroperforeringer i huden med mikronåle. Huden vil reagere ved, at producere nyt kollagen og elastin. Denne proces tager omkring 4 uger. Når dermis er fyldt med gode kollagene og elastine fibre, har overhuden et godt ”underlag” at ligge på. Produktionen af disse proteiner falder naturligt med alderen, hvilket kan resultere i fine linjer, rynker og ujævn hudstruktur. Ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin kan SkinPen reducere synligheden af disse aldringstegn og forbedre hudens struktur og fremtoning.

SkinPen kan også bruges til at behandle akne ar, da den øgede kollagenproduktion kan hjælpe med at fylde arret ud og forbedre hudens udseende. Behandlingen er smertefri og skånsom, og du vil opleve minimal downtime efter behandlingen. Resultaterne kommer gradvist over tid, da behandlingen booster hudens egen celleproduktion.

Antallet af SkinPen-behandlinger, afhænger af dit specifikke hudproblem og den ønskede grad af forbedring. Generelt anbefales det at lave et behandlingsforløb med flere behandlinger for, at opnå de bedste resultater. 


De fleste klienter oplever forbedring efter den første behandling, men optimal effekt opnås typisk efter 3-6 behandlinger med en pause på 4-6 uger mellem hver behandling. 


Din behandler vil give dig rådgivning om antallet af behandlinger, du har brug for, og hjælpe dig med at opnå det ønskede resultat.

Inden en SkinPen-behandling er det vigtigt at, følge visse forholdsregler for at minimere risikoen for komplikationer og forbedre resultatet. Før behandlingen skal du undgå at tage blodfortyndende medicin, alkohol og aspirin, da det kan øge risikoen for blødning. 

 

Du bør også undgå udsættelse for solen og undgå brug af produkter, der irriterer huden, som for eksempel peelingprodukter og hårfjerningsmidler. Der er også visse kontraindikationer, der kan forhindre dig i at modtage en SkinPen-behandling. Hvis du har aktiv akne, et aktivt herpesudbrud, er gravid eller ammende, eller lider af hudsygdomme som psoriasis eller eksem, bør du ikke modtage behandlingen. 

 

Hvis du har taget medicin, der øger følsomheden over for solen, eller lider af en autoimmun sygdom, bør du også tale med din læge inden behandlingen. Det er vigtigt at drøfte alle kontraindikationer og forholdsregler med din behandler inden behandlingen for at sikre, at den er sikker og effektiv for dig.

Efter en SkinPen-behandling er der visse forholdsregler, du bør tage for at sikre, at din hud heler optimalt og heraf opnår de bedste resultater. Symptomer som varme, let rødme, hævelse og følsomhed i området, er forventelige lige efter behandlingen. Disse symptomer vil normalt aftage inden for et par dage.


Det er vigtigt at undgå direkte sollys i mindst 48 timer efter behandlingen. Brug solcreme med høj faktor i dette tidsinterval for, at beskytte huden mod yderligere skade og give den tid til opheling.Det er også vigtigt at undgå at røre eller irritere huden, der er blevet behandlet, i mindst 24 timer efter behandlingen. Du bør også undgå at bruge hårprodukter, parfumer og makeup, der kan irritere huden.

Endelig er det vigtigt at opretholde god hudhygiejne ved, at vaske dit ansigt med en mild, ikke-irriterende sæbe og bruge en fugtighedscreme for at holde huden hydreret. Du får 2 cremer med hjem på behandlingsdagen, som du skal bruge de første 48 timer.


Husk på, at det er normalt at opleve ovenstående symptomer efter en SkinPen-behandling, men hvis du oplever alvorlige symptomer som betændelse, feber, alvorlig hævelse eller smerte, bør du kontakte din behandler omgående. De vil være i stand til at rådgive dig om, hvad du skal gøre for at optimere ophelingen og minimere risikoen for komplikationer.